Kanonklubben

Formål:

Kanonklubben bestræber sig på at gøre golf til en hyggelig aktivitet uanset dit spillemæssige niveau samtidig med at det er en god måde at få spillet og trænet på samt få skabt et socialt netværk i klub­ben. Her får du prøvet at spille under ”turneringsbetingelser”, mens andre ser på, samtidig med at du bliver en del af fællesskabet blandt medlemmerne.

Medlemskab:

  • Alle er velkomne så længe du er min. 18 år gammel og har bestået prøverne og fået dit golfkørekort og et ”rigtigt” handicap.
  • Du bliver medlem blot ved at møde frem når vi spiller en runde på 9 huls Intermediate banen onsdage kl. 18:00 og søndage kl. 9:00.
  • Der er intet kontingent – vi betaler dog normalt DKK 20 i matchfee om søndagen, der går ubeskåret til præmier på dagen.

Aktiviteter:

Der spilles hver onsdag og søndag i sæsonen. I løbet af sæsonen gennemføres normalt også et par udflugter, hvor vi besøger og spiller andre baner. Som et fast indslag tilbydes der også hvert år en gennemgående turnering over tre runder, hvor årets Kanondronning og Kanonkonge kåres. Sæson­start ligger typisk i april og sæsonafslutning afholdes sammen med den årlige generalforsam­ling i oktober.

Aktiviteterne er angivet i ”Spilleplan”.

"Hvad siger vores medlemmer ?"

Herunder kan du hører hvad vores medlemmer mener om vores omgivelser.

"God motion og fælleskab"

"Fantastisk bane og hygge"

Ring:61 66 23 59 ​Sekretariats Åbningstider:

Mandag:          Efter aftale
Tirsdag:            Efter aftale
Onsdag:           Efter aftale
Torsdag :         Efter aftale
Fredag:            Efter aftale
Lørdag:            Efter aftale
Søndag:           Efter aftale

​RESTAURANT 3022 4596

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@dragsholmgolfclub.dk

Dragsholm Golf Club

CVR: 27168663

Golfsvinget 1, 4540 Fårevejle

Klik her for rutevejledning

Dragsholm Golf Club

Vi har et af Sjællands største golfanlæg anlagt smukt for foden af Vejrhøj-buen i det smukke Odsherred. Vi garanterer udfordringer for golfspillere på alle niveauer.