Dragsholm Golf Club

Elite

Turneringshold

2021

• Vilkår for deltagelse på turneringsholdet. Handicap grænse: 18 for herre- og 21 for damehold.
  • Træning foregår ifølge Steves (træner) program på tirsdage kl. 17:30 – kl. 19:00.
  • Deltagelse i fællestræningen.
  • Deltagelse i bunker ordning (ca.5 gang i løbet af sæsonen)
  • Danmarksturneringen foregår på følgende spilledatoer:
  • 08-09 maj
  • 19-20 juni
  • 21-22 august
  • 14-15 september – (evt. oprykningsspil for kvalifikationsrækkerne)

• Hvis noget forhindrer en i at spille på disse datoer, skal det meldes ud med et rimeligt varsel.

For dem som har mulighed for det, vil der være arrangeret en træning lejr i foråret 23-25 april.

Udtagelsen til holdene foregår på følgende måde:

• Udtagelse til match d. 08-09 maj: Sportsudvalg udtager holdet 25/04.
  • Udtagelse til match d. 19-20 juni: De 2 bedste brutto scores efter forrige match tom. 03/06.
  • Udtagelse til match d. 21-22 august: De 3 bedste brutto scores efter forrige match tom. 05/08.

(Scores hentes fra Golfbox. Tællende scores er klubturneringer, torsdags runder i Manneklubben og

private runder med et andet turneringsholds medlem som markør).

De 5 bedste spillere, ud fra de indleverede scores, er med på holdet. De 2 sidste pladser bliver udvalgt på

Wild Cards.

Udmeldelse af turneringsholdet i løbet af sæson 2021, medfører at indmeldelse først kan ske til sæsonen

efter.