Dragsholm Golf Club

Greenfee Priser

18 – hullers bane:

Den aktuelle greenfeepris fremgår af Golfbox ved tidsbestilling. Prisen varierer alt efter tid på dagen, ugedag og sæson. Minimumsprisen pr. greenfee vil dog altid være kr. 250,- efter at en evt. rabat er fratrukket. Greenfee gælder for hele dagen.

Gæsterabat:

Gæster er spillere som spiller sammen med et fuldtidsmedlem af Dragsholm Golf Club (gælder ikke flex medlemmer). Der gives rabat på maks. 3 gæster pr. medlem som spiller i samme bold.

Der ydes op til kr.100,- i rabat på aktuel dagspris. Minimumsprisen pr. greenfee vil dog altid være kr.250,-. Rabatten fratrækkes automatisk.

Fritspilsaftaler:

I perioden 01/04-2020 til 31/10-2020 er der indgået fritspilsaftaler med Kalundborg GK og Trelleborg GK for alle fuldtidsmedlemmer.

9 huls banen (Pay & Play)

Gæsterabat:

Der ydes kr. 50,- i rabat på aktuel dagspris. Der gives rabat på maks. 3 gæster pr. medlem som spiller i samme bold. Rabatten fratrækkes automatisk.

Greenfee gælder for hele dagen.

Par 3 banen (Pay & Play)

Gæsterabat:

Der ydes kr.25,- i rabat på aktuel dagspris. Der gives rabat på maks. 3 gæster pr. medlem som spiller i samme bold. Rabatten fratrækkes automatisk.

Greenfee gælder for hele dagen.

Juniorer

Greenfee Junior u18, spiller til en reduceret pris svarende til 50% af dagspris. Rabatten fratrækkes automatisk.

DGC er medlem af “Gensidig gratis greenfee ordning for 3 juniorspillere pr. 1 fuld betalende voksen”

Øvrige priser:

18 huller

Baneguiden

gratis

Driving range bolde sammen med greenfee

gratis

Driving range bolde (ubegrænset)

Halvt golfsæt

Trolley

Halvt golfsæt, senior

Golfbil (bestilles på info@dragsholmgolfclub.dk

300,-

Klubben råder over 8 golfbiler. Forhåndsreservation kan ske til  sekretariatet på info@dragsholmgolfclub.dk eller telefon 5965 1110.

Hund tilladt på snor.