Dragsholm Golf Club

Hjælpernes Opgaver

TIRSDAGSHJÆLPERNES OPGAVER:

1. Begyndere/prøvemedlemmer bliver en del af tirsdagsklubben når deres 2 måneders prøveperiode er slut, og de er indmeldt DGC.
  2. Der spilles både på 9 huls banen og Par 3 banen.
  3. Af hensyn til, at vi kommer tilbage i klubhuset samtidig efter endt spil på banerne, starter dem som skal spille på Par 3 banen med ½ til ¾ time på driving range, puttinggreen eller andre øvelsesbaner.
  4. Under spil på banerne vejleder tirsdagshjælperne om regler, etikette og scorekort m.m.
  5. På tirsdage spilles der om Bolde. Hver gang til en matchfee på 20,- kr.
  6. Efter spil samles vi altid i klublokalet på 1. sal. Scorekort gennemgås, og kort fra dem som evt. skal skrives ned, afleveres under Pro-shoppens glasdør – til
  7. Spørgsmål til dagens spil /besvares drøftes, og dagens vindere af bolde findes.

Fællesspisning er altid en mulighed. Rest. Bothwell har et ugentligt tilbud på en varm ret (se info I Bothwell) til spillerne i klubber i klubben efter færdigspillet runde.